Λίγα λόγια

Καλλιόπη δια χειρός Άννας

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακή γειτονιά μου, το PopArt, που σημαίνει Popi’s Art και όχι μόνο! Το όνομα του blog μου δεν σχετίζεται με το γνωστό καλλιτεχνικό κίνημα. Αν και ο αυθορμητισμός και η ανάλαφρη διάθεση μου πάνε γάντι, δεν αποστρέφομαι το παραδοσιακό, αντίθετα μάλλιστα! Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί έχουν την εντύπωση πως ανήκω σε μια άλλη εποχή.

Είμαι η Καλλιόπη (aka popelix, Πόπη) και είμαι καλά! Μητέρα (της κουκουβάγιας τα παιδιά είναι τα πιο όμορφα!), σύζυγος του Δρ. Α. Χ. και εργαζόμενη κατ’ οίκον, Work At Home Mom δηλαδή ως μάστορας του διαδικτύου. Μιλάω πολύ (!!!) και τα τελευταία χρόνια γράφω ακόμα περισσότερο, εδώ αλλά και αλλού, για υφασμάτινες πάνες, για κουζινομαγειρέματα και φυσικά για την εργασία των μητέρων από το σπίτι.

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και η αναδημοσίευση των κειμένων, καθώς και η χρήση των φωτογραφιών, χωρίς άδεια. Σας το λέω ευγενικά για να είμαστε ξηγημένοι! Αν σας αρέσει κάτι, μπορείτε να κάνετε μια μικρή αναφορά με σύνδεσμο (hyperlink) στην πηγή, δηλαδή στο άρθρο αυτού του ιστολογίου.

Καλή περιήγηση λοιπόν και αν τυχόν σας εντυπωσίασα, σας εκνεύρισα, σας αδίκησα ή απλά θέλετε να επικοινωνήσω μαζί σας, αφήστε ένα σχόλιο εδώ.