Περιοδικό Real Simple

Καλές μου φίλες νοικοκυρές,

υπάρχει πολύ υλικό στο διαδίκτυο για να βοηθηθούμε στον καθημερινό αγώνα των οικιακών καθηκόντων. Χρειαζόμαστε έξυπνες λύσεις για να γίνει η καθαριότητα, το μαγείρεμα και το συμμάζεμα παιχνίδι και διακοσμητικές ιδέες με απλά και φτηνά υλικά που μας φτιάχνουν το κέφι και ομορφαίνουν το σπίτι χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ένα παράδειγμα: Τα περασμένα Χριστούγεννα σκέφτηκα να διακοσμήσω το δέντρο και μια γιρλάντα με αποξηραμένα πορτοκάλια, κανέλες και ράφια. Έκοψα προσεκτικά 3-4 πορτοκάλια σε φέτες, τοποθέτησα πάνω σε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και έψησα στον αέρα στους 50 βαθμούς για αρκετά λεπτά. Μια χαρά αποξηράνθηκαν και γλίτωσα και 10-15 ευρώ που θα πλήρωνα σε κάποιο κατάστημα με είδη αμπαλάζ 😉

Πολλές ιδέες για το σπίτι και όχι μόνο μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα του περιοδικού Real Simple. Με μια πρώτη ματιά μου τράβηξε το ενδιαφέρον η κατηγορία NEW USES FOR OLD THINGS! Πολύ μου άρεσε η χρήση ενός άδειου πλαστικού μπουκαλιού από κέτσαπ η σος για να ρίχνεις μείγμα για κρέπες η τηγανίτες στο τηγάνι.

Ψάξτε το και δεν θα χάσετε.

Άλλα σχετικά άρθρα: