σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Περιοδικό Real Simple

Τελευταίο φρεσκάρισμα άρθρου: 11/2022

Υπάρχει πολύ υλικό στο διαδίκτυο για να βοηθηθεί κανείς στον καθημερινό αγώνα των οικιακών καθηκόντων. Χρειαζόμαστε έξυπνες λύσεις για να γίνει η καθαριότητα, το μαγείρεμα και το συμμάζεμα παιχνίδι και διακοσμητικές ιδέες με απλά και φτηνά υλικά που μας φτιάχνουν το κέφι και ομορφαίνουν το σπίτι χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τα περασμένα Χριστούγεννα σκέφτηκα να διακοσμήσω το δέντρο και μια γιρλάντα με αποξηραμένα πορτοκάλια, κανέλες και ράφια. Έκοψα προσεκτικά 3-4 πορτοκάλια σε φέτες, τοποθέτησα πάνω σε λαδόκολλα στη λαμαρίνα του φούρνου και έψησα στον αέρα στους 50 βαθμούς για αρκετά λεπτά. Μια χαρά αποξηράνθηκαν και γλίτωσα και 10-15 ευρώ που θα πλήρωνα σε κάποιο κατάστημα με είδη αμπαλάζ 😉

Πολλές ιδέες για το σπίτι και όχι μόνο μπορεί να βρει κανείς στη σελίδα του περιοδικού Real Simple. Με μια πρώτη ματιά μου τράβηξε το ενδιαφέρον η κατηγορία New Uses for Old Things at Home! Πολύ μου άρεσε η χρήση ενός άδειου πλαστικού μπουκαλιού από κέτσαπ η σος για να ρίχνεις μείγμα για κρέπες η τηγανίτες στο τηγάνι.

photo via Bill Smith

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …