σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Συμφέροντα θανάτου …

Διαβάζοντας τα νέα της μικρής Λυδίας και το blog της Λυγερής, διάβασα αυτό το άρθρο και τόσο με συγκλόνισε που είπα να κάνω αναμετάδοση … Διαβάστε αν έχετε τα κότσια και αναφωνήστε “Αβραμόπουλε, ακούς; Τέσσερα χρόνια περιμένουν το ειδικό μηχάνημα ακτινοθεραπείας για παιδιά με καρκίνο στο «Αγλαΐα Κυριακού»”. Οι εγκυμονούσες αφήνουν αυτό το άρθρο και πάνε στο Parents για να δούνε πως θα φτιάξουν το σακ-βουαγιαζ του μαιευτηρίου (Κωνσταντίνα, για σένα το λέω!)

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

  1. Pop,τι να πω,δεν ξέρω-γνωρίζω από κοντά την ταλαιπωρία αυτών των παιδιών,ένα παιδάκι φίλων ταλαιπωρήθηκε χρόνια με τη λευχαιμία,αλλά τελικά βγήκε νικητής.
    Συγλονιστικά τα θέματα που διάβασα,αλλά ένα έχω να πω:ο Αβραμόπουλος είναι ο χειρότερος υπουργός υγείας που πέρασε ποτέ,όλο “φρου φρου κι αρώματα” και το υποστηρίζω γνωρίζοντας ένα απειροελάχιστο,ασήμαντο κομμάτι του συστήματος υγείας.

  2. Ένα ακόμη ,λίγο, “ευχαριστώ,” να προσθέσω σε ένα ακόμη blog που κάνει αναφορά στην προσπάθεια μας ν’ακουστεί ΄, να φτάσει εκεί που πρέπει και να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψη η απόφασή μας για άρση
    της εγκατάληψης ανυπεράσπιστων πολιτών στην κακή τους τύχη.
    Λυγερή του ΠΗΓΑΙΜΟΥ
    http://ligery.pblogs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.