Το mammasworkathome απέκτησε σελίδα στο facebook!

Σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει η κοινότητα των μαμάδων που εργάζονται από το σπίτι, οι συντελεστές του mammasworkathome δημιούργησαν μια σελίδα στο facebook. Λίγα λόγια για τις μαμάδες WAHMs ή αλλιώς Work At Home Moms:
Ποιες είναι επιτέλους οι μητέρες WAHM που εργάζονται στο σπίτι; Τι δουλειά κάνουν και ποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν; Πώς συνυπάρχουν με τα παιδιά και την υπόλοιπη οικογένεια σε έναν ιδιωτικό αλλά και επαγγελματικό χώρο; Και το σημαντικότερο, πώς καταφέρνουν να βρουν τον υπολογιστή τους χωμένο κάτω από έναν σωρό χρωματιστά τουβλάκια;

 

Το mammasworkathome είναι ένας χώρος συνάντησης και γνωριμίας με τις μητέρες οι οποίες εργάζονται στον χώρο του σπιτιού τους. Στην Ελλάδα ίσως είναι ακόμα ένας ασυνήθιστος τρόπος εργασίας, σε άλλες χώρες όμως είναι πολύ καταξιωμένος και οργανωμένος.
Μέσα από καθημερινές ιστορίες, ιδέες και προτάσεις, τις σχέσεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας και μέσα από ανταποκρίσεις και νέα της κοινότητας των μητέρων WAHM στο Διαδίκτυο, το mammasworkathome φιλοδοξεί στην ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων.

Άλλα σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *