σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Ο "μαγικός" κατάλλογος με τα Χριστουγεννιάτικα βιβλία!

Αντιγράφω από Χριστουγεννιάτικο κατάλογο βιβλίων για παιδιά και νέους (δεν δουλεύει βλέπεις και το copy-paste…):

Πολυτελή λευκώματα

Με πολλά κινούμενα μέρη, κρυμμένες εκπλήξεις και μυστικά, τα βιβλία της σειράς μαθαίνουν στα παιδιά πολλά και ενδιαφέροντα ενώ τα διασκεδάζουν με συναρπαστικές ιστορίες, παιχνίδια και κατασκευές.

 

Ωραίο δεν ακούγεται; Πάμε τώρα να διαβάσουμε και κάποιους τίτλους της σειράς. Σας θυμίζω ότι ζούμε στον 21ο αιώνα και όχι στον σκοτεινό μεσαίωνα, το τονίζω αυτό!!!

Αιγυπτιολογία
Μαγολογία
Δρακολογία (με μοντέλο δράκου!)
Πειρατολογία
Μυθολογία
Τερατολογία
Κατασκοπολογία
Βαμπιρολογία
Έραγκον, οδηγός της Αλαγαισίας

Photoxpress_4680640_640
Λυπάμαι αν σας χαλάω τη διάθεση με τη φάτσα της μάγισσας αλλά κάποια πράγματα πρέπει να προβάλλονται όπως είναι και όχι με χρυσό περιτύλιγμα όπως συνηθίζεται…

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

3 Σχόλια

  1. Δεν μπορείς να πεις, είναι παιδαγωγικότατα θέμετα και με όμορφες εικόνες! Έχουν θέμα τα Χριστούγεννα δηλαδή.. Ή θα έλεγα, "έχουν ένα θέμα" με τα Χριστούγεννα. Χρόνια πολλά!

  2. Συμφωνώ κι επαυξάνω! Αντί να προωθείται το ποιοτικό βιβλίο και να ενθαρρύνονται τα παιδιά να διαβάζουν κλασσική λογοτεχνία μπας και διευρύνουν αυτό το έρημο το λεξιλόγιό τους, τα βομβαρδίζουν με βλακείες. Άσε το άλλο, που ανακατέψανε με τα τέρατα την αιγυπτιολογία και βιβλία επί θεμάτων υπαρκτών, οπότε άντε μετά τα κακόμοιρα τα παιδιά να καταλάβουν τι είναι φαντασία και τι πραγματικότητα, έχουν φτάσει να θεωρούν το Harry Potter ιστορικό πρόσωπο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.