σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Τι γίνεται επιτέλους με αυτούς τους bloggers;

Χτες είχα την ευκαιρία να παρευρεθώ σε μια εκδήλωση με θέμα “Η ενημέρωση στη μπλογκόσφαιρα: Επανάσταση ή συνέχεια με άλλα μέσα;“. Πρώτη και καλύτερη ομιλήτρια η Κωνσταντίνα Δελημήτρου, η γνωστή Ψιλικατζού, τα είπε όλα σε ένα καταπληκτικό κείμενο που δημοσιεύεται στο blog της. Σχεδόν τρεις ώρες, γεμάτες από τις εισηγήσεις και από τις ερωτήσεις του κοινού που δεν είχαν τέλος. Μέχρι που έγινε λόγος και για τη διαδικτυακή κοινότητα των WAHM στην Ελλάδα! Πολύ καλές ήταν και οι παρουσίες των επίσης παλαίμαχων blogger Γιάννη aka arkoudos.com και Μανόλη Ανδριωτάκη. Όπως πολύ σωστά είπε ο Μανόλης, η μπλογκόσφαιρα είναι ένα νέο εργαλείο, ας πούμε σαν ένα μολύβι. Μπορώ να ξύσω τη μύτη μου με αυτό, να κάνω μουτζούρες ακόμα και να βγάλω το μάτι του άλλου! Το ίδιο το εργαλείο δεν έχει ευθύνη, εμείς σαν χρήστες καλούμαστε να το χρησιμοποιήσουμε σωστά!

DSC00039_ret

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

  1. Για τη συνάντηση έμαθα και εγώ από fb λίγες μόλις ώρες πριν γίνει! Εκτός από τους ομιλητές-bloggers, το κοινό ήταν στην πλειοψηφία του ακαδημαϊκό, φοιτητές και καθηγητές του τμήματος ΜΜΕ. Θα σε έχω πάντως υπόψη μου στο μέλλον 😉

  2. Αν ακούσεις για παρόμοιες συναντήσεις ενημέρωσέ και εμένα βρε Καλλιόπη. Με ενδιαφέρει πολύ να γνωρίζω από κοντά bloggers, και τέτοιες συναντήσεις είναι πολύ καλές ευκαιρίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.