σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Που είσαι ΘΑΝΑΣΗ!

Μας έφυγε ο καλός μας ο ΘΒ, πάει για την άλλη ζωή, ας είναι αναπαυμένος!

Πόσες φορές δεν σκέφτηκα να γράψω για το Θανάση Βέγγο εδώ… Όταν ήμουν μικρή μου φαινόντουσαν μεγάλες οι τρέλες του, γελούσα. Μετά από χρόνια όταν έβλεπα τις ταινίες του, να την παθαίνει και να γελάνε μαζί του, πήγαινα και κλεινόμουν στο μπάνιο γιατί αισθανόμουν ότι γινόμουν εγώ ρεζίλι! Τόση ταύτιση … Τελευταία έκλαιγα με τις ταινίες του… πολύ μπροστά για την εποχή τους κύριε Θανάση!

Κάποιος φίλος του παλιός, ηθοποιός, είπε ότι είχε πέσει έξω γιατί δεν εκμεταλλευόταν κανέναν και πλήρωνε στην ώρα του. Ξεσκόνιζε συχνά στις ταινίες γιατί είχε μια μανία με τη σκόνη της εξορίας. Ο πατέρας του, «κακός κομμουνιστής», γλίτωσε το εργοστάσιο της ΔΕΗ από την ανατίναξη των Γερμανών αλλά μετά δεν μπορούσε να σταθεί σε χλωρό κλαρί… Σεμνός, ποτέ δεν βγήκε στα κανάλια και στους δημοσιογράφους να λέει ανούσιες παρόλες! Θυμάμαι στην τηλεόραση που τον είχαν καλέσει στην Ηλιούπολη γιατί έδωσαν σε ένα θέατρο το όνομά του. Ήταν κατασυγκινημένος και έλεγε πως χαιρόταν που ο εγγονός του ο Θανασάκης θα βλέπει το όνομα του στο θέατρο. Μέχρι το ατύχημά του έκανε σποτάκι, για να μην την πάθουν και άλλοι σαν αυτόν!

Δακρύζω κύριε Θανάση για σένα, όπως δεν έκανα για κανέναν σταρ. Στο καλό, είμαστε πιο φτωχοί από σήμερα καλέ μου άνθρωπε!

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ- Ο.Σ.Ε_σπανιο διαφημιστικο

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.