σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Θανάση, σφίξε κι άλλο το ζωνάρι!

Οικονομία βρε παιδιά! Μακαρόνια σκέτα βρε, 35 σεντ έχει ο Σκλαβενίτης το πακέτο με τα σπαγγέτι, μια χαρά βγάζει 3-4 μερίδες, να μην είμαστε και κοιλιόδουλοι… Γάλα θα πάρεις μια μέρα πριν λήξει, λίγο φθηνότερο το έχουν κάποιοι. Πετρέλαιο και τέτοια πράγματα πφφφφ ξεπερασμένα! Εδώ μιλάμε για ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, βάλε κανένα πανέλο στην ταράτσα και κανέναν ανεμόμυλο στο μπαλκόνι και αν δεν σου τα ξυλώσει ο αέρας, μπορείς να γεμίσεις μερικές μπαταρίες για φως και ραδιόφωνο. Κάτι παιδιά άστεγα, τα είχαμε μαζέψει αλλά τώρα πια δεν μας περισσεύουν, ας τα να πάνε στο καλό… Είσαι μηχανικάρα του πολυτεχνείου, δεν πειράζει καλά να πάθεις! Αν θες δουλειά μπορείς να πας κάλλιστα στο Κατάρ ή αν προτιμάς πιο κοντά, με μισθό όσο κάνει ένα άιφον, χωρίς το ΤΣΜΕΔΕ πληρωμένο. Ξέρεις, από το γραφείο θα φεύγεις ότι ώρα θέλουμε, έλα και το ΣΚ άμα λάχει! Κράτα καλά το δίευρο που έχεις, ΑΝ έχεις και αν είσαι τυχερός, δεν θα σου σπάσει κανένας το κεφάλι στο δρόμο για να σου το πάρει. Μπορείς να πάρεις πάντα μακαρόνια και αν μαζέψεις και λίγα από τα φρουτολαχανικά που παρατάνε στη λαϊκή θα την περάσεις σαν βασιλιάς! Μην ξεχνάς, ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΜΕ, κάνε και λίγο δίαιτα τώρα!!!

Αφίσα από την ταινία “Ο άνθρωπος που έτρεχε πολύ” από Βικιπαίδεια

Είναι κανείς για ψήφους; Ρωτάω ΡΕ και απάντηση δεν παίρνω! Εν τω μεταξύ, πατάτες ψητές, πατάτες βραστές, πατάτες τηγανητές και γλυκοπατάτες, που θες και ποικιλία τρομάρα σου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

3 Σχόλια

  1. Μια ζωή, κι όσο θυμόμαστε τους εαυτούς μας, στην μετά 80's Ελλάδα (οπότε και δημιουργήθηκαν τα αμίμητα έργα του αείμνηστου Θανάση), λιτότητα και λίγο λιτότητα ακόμη, κι άντε λίγο παραπέρα, για να γίνουν όλα καλύτερα…και τώρα…μαζί τα φάγαμε! μα δε βαρέθηκαν να μας κοροιδεύουν…πιόνια στα μεγάλα παιχνίδια, κι όποιος κερδίσει πιο πολλά χωρίς να τον ξεμπροστιάσουνε, νομίζω τελικά αυτή είναι η μόνη μεγάλη πολιτική αλήθεια στην Ελλάδα-αλλά μήπως και παγκοσμίως? τι να πω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.