Το απογευματινό καφεδάκι

Σε αποκλειστική πρώτη προβολή, ο απογευματινός καφές στο γραφείo WAHM! Τι και αν υπάρχουν τα λάπτοπ, τα σόσιαλ μίντια και τα έξυπνα τηλέφωνα, ακόμα χρησιμοποιώ παράλληλα τετράδια και στυλό Bic με λεπτή μύτη (φανατική οπαδός από τα γυμνασιακά μου χρόνια). Όταν εργάζεσαι στο σπίτι, τρως μεσημεριανό σαν άνθρωπος και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, απολαμβάνεις και μια σιέστα. Καφεδάκι απογευματινό και τσούπ, πίσω στη δουλειά σου. Η κούπα που απεικονίζεται είναι φοιτητικό δώρο, έχει κάνει βόλτες σε δύο γραφεία που εργάστηκα στο παρελθόν και την προσέχω σαν τα μάτια μου! Η πορσελάνη, ελαφρώς λεκιασμένη από το τσάι που κατά καιρούς απολαμβάνω, έχει πολύ όμορφο σχέδιο, βολική λαβή και λεπτό χείλος. Σε παρακαλώ, κρίση-κρίση αλλά ο διπλός ελληνικός με γάλα πίνεται στην Dunoon και τον απολαμβάνω!
My Dunoon mugΑυτό το post επάξια κατατάσσεται στην κατηγορία “επι πανντός επιστητού” ή στο ίδιο ύφος “φλυαρία popelix”, “περί ανέμων και υδάτων”. Ζητώ την κατανόησή σας!

Άλλα σχετικά άρθρα:

2 Σχόλια

  1. Την έχεις μαζί με 2-3 κουλουράκια/μπισκοτάκια για βούτημα!!! Ε, αλλιώς μονός-διπλός με γάλα ή χωρίς, δεν τον απολαμβάνεις αρκετά πιστεύω. Πολύ ενθαρρυντικό που μετά από τόσο καιρό WAHM συνεχίζεις να απολαμβάνεις τα οφέλη. Συνέχισε έτσι και καλύτερα εύχομαι!!!

  2. Έχεις δίκιο για τα μπισκοτάκια, σαν το ούζο με μεζέ ένα πράγμα! Όσο για το wahm, δεν είναι πάντα ιδανικά, καλύτερα από πριν όμως σίγουρα. Πάρε κανένα τηλέφωνο, έχω προσπαθήσει 2-3 φορές μάταια. Φιλιά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *