σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Θέλεις να γίνεις blogger; Άκου τη θεία Σοφία!

Έχω μείνει εκστασιασμένη από τα γραφόμενα της θείας Σοφίας περί Ψηφιακών Γειτονιών και blogging και πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να γράψω ένα απόσπασμα στο blog μου, και στον τοίχο μου, και σε πλακάτ αν χρειαστεί, μη σου πω να το κάνω και γραφικό και να το βάλω και στο pinterest

photo via https://www.flickr.com/photos/thomashawk/
photo via thomashawk

Αχ βρε θεία, δεν σε γνώρισα από κοντά! Βλέπεις δεν κατάφερα φέτος να βρεθώ στο γεγονός… Πάμε λοιπόν στην παράγραφο τη χρυσή:

Ένας προβληματισμός μου λοιπόν για τους ανθρώπους που ξεκίνησαν σχετικά πρόσφατα ή σκέφτονται να ξεκινήσουν είναι η σύκριση που μου φαίνεται ότι κάνουν με τα success stories (ας πούμε, τον πολύ επιτυχημένο yatzer που ήταν και ομιλητής, ή με ανθρώπους που δουλεύουν ούτως ή άλλως στα media και έχουν ήδη εδραιωμένες επαφές με εταιρίες). Από αυτή τη σύγκριση ένας νέος blogger μόνο χαμένος μπορεί να βγει στα πρώτα του βήματα – τουλάχιστον από άποψη αυτοπεποίθησης.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να κάνεις και εσύ ένα blog ή θα θελήσεις να εξελίξεις αυτό που έχεις (να γίνεις διάσημη σαν την Dooce, να έχεις σπόνσορες και να βγάλεις μυριάδες ευρώπουλα κ.λπ.) γράψε αντιγραφή 10 φορές αυτό το κομμάτι και μετά προχώρα. Απογειώσου βρε παιδί μου με ένα blog, άνοιξε τα φτερά σου αλλά φόρα και μια ζώνη ασφαλείας!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

    1. Καλωσήρθες στο blog-άκι μου! Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντική η παρατήρηση σου, ιδιαίτερα έχοντας διαβάσει αρκετά email από μαμάδες μέσω του mammasworkathome.gr που επιθυμούν εισόδημα από το blog τους, εδώ και τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.