Πάσχα 2015 – Στιγμές

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, χαρά μεγάλων και μικρών!

Μέχρι να αναστήσουμε φέτος που λέτε, περάσαμε γρίπες, ιώσεις, ωτίτιδες, αλλεργίες οπότε η σαρακοστή ήταν πολύ μεγάλη! Πάνω που ανασάναμε και φτιάξαμε και φέτος τον χαλβά γενεθλίων του Μανόλη (Μ. Δευτέρα), ξαναπέσαμε, μάνα και μετά κόρη και σηκωθήκαμε μετά την αποκαθήλωση. Η Αννούλα πρόλαβε να ράνει τον επιτάφιο με ροδοπέταλα και η μαμά μαστόρεψε τα κουλουράκια της, τελευταία και καταϊδρωμένη.

πασχαλινά κουλουράκια διακόσμηση

Κουλουράκια σε πιατελάκι ΙΚΕΑ, έτοιμα για δωράκι.

Ευτυχώς είχαμε προνοήσει και οι λαμπάδες για τα βαφτιστήρια φτιάχτηκαν στην ώρα τους, βάλε και κάτι αυγουλάκια τσόχινα για μικρά και μεγάλα παιδάκια.

kalenart χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα τσόχα κορδέλες

Η λαμπαδίτσα για το μεσαίο βαφτιστήρι, το μικρό βαφτίζεται προσεχώς! Τσόχινο αυγό με κουμπάκια και κέντημα ¨Καλό Πάσχα¨ στο πίσω μέρος.

πασχαλινή λαμπάδα κόσμημα fimo κορδέλες

Που να σας λέω για τη βαφτιστήρα μου τη μεγάλη, ολόκληρη ιστορία! Λαμπαδίτσα με χειροποίητη καρφίτσα από πολυμερικό πηλό, δεμένη με κορδόνι και κορδέλες.

Χρόνια Πολλά σε όλους, πολλές ευχές και του χρόνου!

Άλλα σχετικά άρθρα:

One thought on “Πάσχα 2015 – Στιγμές

  1. Αληθώς ανέστη! Χρόνια σας πολλά!!! Αυτό που πάντα με εντυπωσιάζει είναι το “στήσιμο” του χειροποίητου δώρου σου (για την πιατέλα λέω). Όσο για τις λαμπάδες, τι να τα ξαναλέμε…η μια καλύτερη από την άλλη. Και του χρόνου!

Σχόλια, κουτσομπολιό, επί παντός επιστητού

Your email address will not be published. Required fields are marked *