σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

"Φορέστε" το μωρό σας: Η ιστορία συνεχίζεται.

Η μικρή Αννούλα μπαίνει και αυτή στο πνεύμα του όλου εγχειρήματος και φοράει περιχαρής το δικό της μπέμπη με ένα φουλάρι της μανούλας!!! Ο μάρσιπος της μαμάς είναι έτοιμος και δοκιμάστηκε κιόλας με επιτυχία. Μερικές μόνο παρεκκλίσεις από το πατρόν που βρήκα από το διαδίκτυο και η κατασκευή φαίνεται πετυχημένη. Χρειάζεται βέβαια πολύ εξάσκηση και σε αυτό με βοηθάνε πολύ τα video που υπάρχουν σε αυτό το link. Θα βάλω φωτογραφικό υλικό σύντομα για του λόγου το αληθές.

10/7/2007 Προσθήκη φωτογραφικού υλικού

Ο μικρούλης στην πρώτη φωτογραφία είναι είναι μερικών ημερών. Στη δεύτερη είναι σχεδόν δύο μηνών. Ομολογώ ότι δυσκολεύτηκα στην αρχή, ιδιαίτερα προσπαθώντας να στηρίξω το κεφάλι του. Ο μάρσιπος αυτός έχει ενίσχυση (padding) με βάτα στον ώμο και στα πλαϊνά και είναι πολύ ξεκούραστος. Η επιλογή του υφάσματος δεν ήταν και η καλύτερη αφού είναι αρκετά χοντρό για τους πλαστικούς κρίκους που αγόρασα. Πρέπει να προσέχω πολύ κατά το πέρασμα του υφάσματος στους κρίκους έτσι ώστε να τσαλακώνεται όσο το δυνατόν λιγότερο και να μπορώ να ρυθμίζω τη θέση του μωρού τραβώντας την εσωτερική ή εξωτερική άκρη.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

4 Σχόλια

  1. Γεια σου Ευαγγελία και καλή χρονιά!

    Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Υπάρχει και σύνδεσμος από το popelix στο πολύ όμορφο blog σου.
    Μια και ράβεις πολύ καλά απ’ ότι φαίνεται, δεν δοκιμάζεις να φτιάξεις και καμιά υφασμάτινη πάνα; Μπας και γλιτώσουμε τα μωρά μας και την τσέπη μας από τα πανάκριβα-πλαστικά βρακάκια 🙂
    Ρίξε μια ματιά στο http://clothdiaperservice.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.