σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

ERGOBaby carrier

μάρσιπος ErgoBaby carrier

Σε παλιότερο post αναφερθήκαμε στην εμπειρία μας για τους μάρσιπους αγκαλιάς και τονίσαμε ότι κάνουν την ζωή με τα παιδιά πιο εύκολη και ξεκούραστη. Σαν οικογένεια, χρησιμοποιούμε ιδιαίτερα το ERGObaby Carrier και κάθε μέρα που περνά σκεφτόμαστε πως θα τα βγάζαμε πέρα χωρίς αυτό! Ακολουθεί μια μικρή παρουσίαση για να γνωρίσετε και εσείς τι σας προσφέρει η χρήση ενός ERGObaby Carrier.

Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα του babywearing χρησιμοποιώντας έναν ανατομικό μάρσιπο ERGObaby Carrier, ένα προϊόν που επιλέχθηκε ως ένα από τα καλύτερα της τελευταίας 20-ετίας! Σχεδιασμένος από μια μητέρα, είναι ένα αξεσουάρ που σας επιτρέπει να φοράτε το μωρό σας με άνεση, έχοντας τα χέρια σας ελεύθερα, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα κίνηση με ασφάλεια και σωστή ανατομική στάση για σας και το μωρό σας. Κατασκευάζεται από ασφαλή υλικά και πληροί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές για τη μεταφορά βρεφών και νηπίων. Διατίθεται και σε έκδοση από πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νεογέννητα (σε συνδυασμό με το newborn insert) φτάνοντας μέχρι τη νηπιακή ηλικία και το βάρος των 15 κιλών!

μάρσιπος ErgoBaby carrier
Ενημέρωση 10/2022: Ο μάρσιπος ERGObaby έχει εξελιχθεί σαν προϊόν και μπορείτε να βρείτε τα νεότερα μοντέλα που πωλούνται στην Ελλάδα κάνοντας μια σχετική αναζήτηση

Το ERGObaby Carrier είναι ιδανικό για ταξίδια, περιπάτους, βόλτες στα μαγαζιά αλλά και για να παρηγορήσετε ένα μωράκι στην περίοδο των κολικών ή της οδοντοφυίας. Εύκολος στη χρήση, χωρίς περίπλοκους χειρισμούς, ο μάρσιπος με κλιπς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Φοριέται χωρίς δισταγμούς και από τους μπαμπάδες σε αντίθεση με άλλους μαλακούς μάρσιπους. Συνοδέψτε το μεγαλύτερο παιδάκι σας σε μια βόλτα στην παιδική χαρά ή στην παραλία, κρατώντας το μικρό του αδερφάκι στην προστατευτική αγκαλιά σας, χωρίς να κουβαλάτε ένα ογκώδες βρεφικό καρότσι που περιορίζει την κινητικότητά σας. Τέρμα πια οι πόνοι στα χέρια και στη μέση από το κουβάλημα του μικρού σας μπόμπιρα! Η μέση σας θα σας ευγνωμονεί για την αγορά του ERGObaby Carrier.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.