σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Αγιασμός στο Νηπιαγωγείο!

Το μικρό μας πρωτάκι πήγε σήμερα στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου μαζί με όλη την οικογενειακή κουστωδία (γονείς, αδερφός, παππούδες). Πρώτη μούρη στο τραπεζάκι με το νερό και το βασιλικό, υπό τη στενή επιτήρηση του αδερφού ο οποίος μάλλον δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι η αδερφή του θα πάει μόνη της στο σχολείο… Όλα μου φάνηκαν φυσιολογικά και αισθανόμουν καλά, μόνο ίσως λίγο περίεργα σε κάποιες στιγμές. Βρήκαμε κάποια γνωστά πρόσωπα από τη γειτονιά και την παιδική χαρά, κάναμε και λίγη “κοινωνική κριτική” για τις δασκάλες και αφού παίξαμε καμπόσο, πήραμε το δρόμο για το σπίτι. Το προαύλιο είναι μεγάλο και φιλοξενεί αρκετούς ευκαλύπτους, θυμίζοντας εικόνες από τα δικά μου σχολικά χρόνια. Αύριο θα ξεκινήσουμε κανονικά, με τσαντούλα και δεκατιανό και … Ο Θεός βοηθός!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

6 Σχόλια

  1. Όλα θα πάνε καλά αγαπητή Popelix, θα δεις. Αν μπορώ να πω κάτι από τη δική μου εμπειρία, ίσως να είναι λίγο πιο δύσκολα για σένα από ότι για τη μικρή σου.
    Με τις ευχές μου για μια καλή σχολική χρονιά, καλή αρχή!

  2. Ευχαριστώ πολύ!
    Σήμερα μια χαρά ξεκινήσαμε και μου άρεσε και η δασκάλα της. Η μανούλα βέβαια χάλασε μερικά χαρτομάντιλα μετά … Ευτυχώς έχω το ξανθό κεφαλάκι του μικρού να το χαϊδολογάω και να μου περνάει λίγο το μαράζι 🙂

  3. Καλή χρονιά, καλή αρχή! (συμβουλή από τη δική μου εμπειρία: ψυχραιμία και.. γενικά μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα…!) Φιλιά πολλά στο νηπιάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.