σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Πάμε σεμινάριο;

Όποιος ενδιαφέρεται να μορφωθεί πάνω στις τελευταίες τεχνολογίες κατασκευής ιστοσελίδων και προγραμματισμού για το διαδίκτυο, δωρεάν, ας ρίξει μια ματιά στη σελίδα Ανάπτυξη Web Εφαρμογών. Οι διαλέξεις γίνονται στα Νέα κτίρια Ηλεκτρολόγων ΕΜΠ, Δευτέρα και Παρασκευή 5.00 – 7.00. και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Ρεπορτάζ από την διάλεξη θα έχω αύριο αν όλα πάνε καλά και παρευρεθώ.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

7 Σχόλια

  1. Ναι Marinious, επιστροφή αλλά στα νέα κτίρια των ΗΜΜΥ! Το σεμινάριο ήταν απίθανο και να σκεφτείς ότι ο τύπος είναι προπτυχιακός φοιτητής, έχοντας βέβαια ένα πολύ πλούσιο ενεργητικό. Περπατώντας μέχρι το εργαστήριο με χάλασε κυρίως το γκριζοπράσινο/άχαρο/μουντό μπετό που έβλεπα … Πλάκα έχει η επιστροφή στα έδρανα, με netbook ανά χείρας! Όπως πάντα καλά το θέτεις το θέμα για το "αγαπητό" ίδρυμα 😉 Σε φιλώ!

  2. επιστροφή στα έδρανα ΕΜΠ! έστω και για λίγο, δεν είναι περίεργο…και αρκετά ενδιαφέρον όμως! το ίδρυμα πολλοί εμισήσαμε, ως πολυ-ετείς προ+μετά φοιτητές και παρελκόμενοι κατά καιρούς συνεργάτες, όμως δύσκολα ξεχνιέται, ιδίως όταν έχει να προσφέρει τέτοια ενδιαφέροντα events.περιμένω εντυπώσεις!

  3. Καλησπέρα,

    Ευχαριστούμε για το blogpost. Χαίρομαι που σας αρέσει το σεμινάριό μας, και ελπίζουμε να μας τιμήσετε και πάλι με την παρουσία σας. Οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική είναι επίσης ευπρόσδεκτη!

    Διονύσης.

  4. Δάσκαλε, ευχαριστούμε για την επίσκεψη! Οι διαλέξεις σας είναι πραγματική επανάσταση, τουλάχιστον για μένα που τις συγκρίνω με κάποιες άλλες προ δεκαετίας … περίπου! Έτσι γεμίζουν τα αμφιθέατρα, με κέφι, ζωντάνια και αγάπη για αυτό που κάνεις. Κάποιοι άλλοι πληρώνονται κιόλας και ούτε που πατάνε το πόδι τους… Συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.