σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Πρόταση για το μητρικό θηλασμό και την οικονομική κρίση

Σε μια πολύ καλή ανάρτηση, ο παιδίατρος Νίκος Βαράκης προτείνει στον υπουργό, αντί να κάνει 20% περικοπές στα νοσοκομεία της Ψωροκώσταινας, να κάνει μια πανελλήνια καμπάνια προώθησης του μητρικού θηλασμού για να γλιτώσουμε χρήματα και να θρέψουμε τα μωρά μας με τον καλύτερο τρόπο. Αναφέρεται επίσης στο πολύ πρόσφατο αμφιλεγόμενο άρθρο για την αξία του μητρικού θηλασμού (διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα Six months of breastmilk alone is too long and could harm babies, scientists now say) καθώς και στην απάντηση του παιδιάτρου και σύμβουλου θηλασμού Στέλιου Παπαβέντση. Εγώ πάντως είχα πει παλαιότερα, Στης ακρίβειας τον καιρό, θήλασα πολύ καιρό!

PIC_4334_ret
Στη φωτογραφία εικονίζεται η λίγων μηνών κόρη μου (2005) αφού έχει αποκοιμηθεί γλυκά μετά το θηλασμό! Είναι μια εικόνα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μου και που πάντα φέρνει πολύ τρυφερές αναμνήσεις.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

4 Σχόλια

  1. Μπράβο που ανέδειξες ακόμη έναν υποστηρικτικό για τον θηλασμό παιδίατρο, με λόγο και με άποψη!!

    Και τί κουκλί είναι αυτό;;; Φαντάζομαι σήμερα πόσο όμορφη θα είναι!! Να τη χαίρεσαι 🙂

    Μαρία Π.

  2. Τι φατσάκι!!! Μα είναι όντως μοναδικές οι στιγμές του θηλασμού! Γράφε-γράφε όλο και κάποιες περισσότερες μανούλες θα γνωρίσουν τον "μαγικό ζωμό" που λες κι εσύ.
    Να'σαι καλά Popelix!
    Mama4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.