σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Οι wahms στο έντυπο Γυναίκα της Καθημερινής

Πριν από λίγο καιρό, έγινε επιτέλους μια “συνάντηση κορυφής”, οι συντελεστεές του “Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι” ήπιαν καφεδάκι στο Θησείο. Αντιγράφω από τη σελίδα:

Την περασμένη Πέμπτη όμως τα καταφέραμε, μας έβαλε στην πρίζα και ένα τρίτο πρόσωπο (?) και έτσι βρεθήκαμε στην ταράτσα (ρούφ γκάρντεν παρακαλώ…) του Chocolat Royal στο Θησείο. Τα avatar και τα email έδωσαν τη θέση τους στην κουβέντα μαζί με ζεστό τσάι και σοκολάτα. 

Μπορείς να συνεργάζεσαι δύο ολόκληρα χρόνια με έναν άνθρωπο, χτίζοντας το προφίλ και το περιεχόμενο μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας και να μην έχεις μιλήσει ούτε από το τηλέφωνο;  Μπορώ να απαντήσω θετικά και με σιγουριά τώρα πια που η προσωπική γνωριμία με τη mammaka ήταν απλώς μια ακόμα επιβεβαίωση! Το τρίτο πρόσωπο της παρέας ήταν η Γωγώ Καρκάνη από το περιοδικό Γυναίκα της Καθημερινής που θέλησε να γνωρίσει τις δημιουργούς του mammasworkathome και να μάθει περισσότερα για την εργασία των μητέρων από το σπίτι, σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Στο άρθρο της “Νέα μητέρα και εργαζόμενη προσπαθεί να τα βγάλει πέρα” του τεύχους της 20ης Μαρτίου 2011, αναδεικνύσει τις επιπρόσθετες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γυναίκες στον εργασιακό στίβο, αναφέρεται στην προσωπική εμπειρία κάποιων εργαζόμενων μαμάδων και ενημερώνει το κοινό για την εναλλακτική λύση της εργασίας από το σπίτι. Η Διόνα και η Καλλιόπη μιλούν για τις προσωπικές τους ιστορίες, για το κοινό του mammasworkathome και αναφέρονται στα πλεονεκτήματα και τις ιδιαιτερότητες που έχει η εργασία μιας μητέρας από το σπίτι. Η μαμάδες wahm είδαν το φώς της δημοσιότητας και στα κλασικά μέσα ενημέρωσης με τον καλύτερο τρόπο! Ελπίζω με αφορμή το άρθρο αυτό, περισσότερες μητέρες θα γνωρίσουν την εναλλακτική λύση της εργασίας από το σπίτι και τα πλεονεκτήματα που μπορεί να τους παρέχει.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

4 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.