σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Γραφείο, γραφειάκι μου!

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα εργασίας στο κεντρικό δωμάτιο του σπιτιού (σαλόνι-κουζίνα, δύο σε ένα) σε κοινόχρηστο υπολογιστή, ήρθε η ώρα της αυτονομίας! Μετακόμισα σε δωμάτιο που έχει μια πόρτα που κλείνει και αφήνει τον κόσμο απ’ έξω, γραφειάκι ΙΚΕΑ και λάπτοπ, φαντάστικ που λέει και η Ντόρα η εξερευνήτρια! Μη φανταστείτε ότι το σπίτι μου διαθέτει ξεχωριστό γραφείο, στο παιδικό δωμάτιο μετακόμισα, στο ένα από τα δύο μελλοντικά παιδικά γραφεία. Τα παιδιά είναι έτσι ή αλλιώς παντού, απλά σε στιγμές που είμαι υπ’ ατμόν, αμπαρώνω την πόρτα. Ο μικρός μου γιος δεν μπορεί να το χωνέψει πως ξέμεινε με το netbook και μου είπε με ύφος “να πάρεις εσύ το μικρό, αυτό το θέλω εγώ” γιατί το παιδί θέλει γρηγορότερη “κάρτα γραφικού” για να παίζει τις αυτοκινητάρες του. Βράχος η μάνα γιατί όπως λέει και ο λαός “δώσε θάρρος στο χωριάτη…”. Περισσότερα για το ιστορικό της αγοράς του νέου λάπτοπ μπορείτε να διαβάσετε στην ανάρτηση Το νέο laptop της μαμάς!. Ακολουθεί φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Με γεια μου λοιπόν και καλές δουλειές!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

3 Σχόλια

  1. Έχεις δίκιο Λυδία! Ευτυχώς που έχουν τον παλιό desktop και χορταίνουν παιχνίδι αλλιώς δεν θα κράταγε για καιρό το φρούριο… Φιλιά σε όλους!

  2. Καλές δουλειές!!! Και… κράτα το laptop σου γερά και μη λυγίσεις! Εγώ έκανα το λάθος και τους άφησα (μετά από πολύ καιρό απόλυτης απαγόρευσης) να παίξουν στο δικό μου, και έχω να σου πω πως απλά πια… ποτέ δεν θα είναι ξανά μόνο δικό μου 🙁 Καλή συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.