Ότι και να γίνει, η καλλιτεχνική τάση δεν καταπιέζεται! Μπορεί τα ασιδέρωτα να αυγατίζουν, μπορεί τα παιδιά να σε χρειάζονται, μπορεί η δουλειά να έχει γίνει άνω-κάτω λόγω GDPR, όπως και να ‘χει, θα ξεκλέψεις λίγο χρόνο για την τέχνη σου! Ο πολυμερικός πηλός μπορεί να γίνει μπελάς το καλοκαίρι με την ζέστη. Άσε που αν δουλεύεις σε μικρή κλίμακα (μινιατούρες, λουλουδάκια κ.λπ.) δεν αντέχεις πολύ ώρα συγκεντρωμένη. Το καλοκαιράκι είναι για να είσαι κάτω από την μουριά και να πλέκεις κορδονάκια ή να μπογιατίζεις πραγματάκια με τα παιδιά (ακουαρέλα, πετρούλες, βαζάκια κ.λπ.). Εγώ προς το παρόν, εκμεταλλεύομαι το κλιματιστικό και ασχολούμαι περιστασιακά με πολυμεριστικά πρότζεκτ που έχουν χαρακτική, ανάγλυφο και επεξεργασία με ακρυλικά χρώματα και βερνίκια. Είναι και ένα μενταγιόν, άκρως καλοκαιρινό, με βοτσαλάκια από την Πάρο, περσινό μεν, επίκαιρο δε!
Καλλιτεχνίες

καταρχάς ΧΙΛΙΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ – και βάλε – ευχές για τη γιορτή σου!!! Να ζήσεις, καλόχρονη, να σε χαίρονται κι ο άντρας, τα παιδάκια σου και τα…χειροτεκνικά σου!!! Τι ομορφιές είναι αυτές! Σε χαίρομαι βρε παιδί μου που αντέχεις ακόμα και διεκδικείς τον καλλιτεχνικό σου χρόνο!!!!! Όσο για προτίμηση … τι να πω … μπλε-γαλάζια, ψάρια … δεν θέλω να αδικήσω κανένα … ομορφιές, ομορφιές!!!! σε φιλώ πολύ και σας χαιρετώ όλους σας!
Ευχαριστώ για την πληθώρα ευχών και ανταποδίδω! Τι να κάνω, η καλλιτεχνία είναι δεδομένη… δεν βγαίνει αλλιώς βλέπεις, είναι σαν τα πολυβιταμινούχα ένα πράμα, τα παίρνεις για να μην κλατάρεις. Χαίρομαι που σ’ αρέσουν όλα, φυσικά, τι ψώνιο-καλλιτέχνης θα ήμουν αλλιώς; Φιλιά στα παιδόπουλα και στον σύζυγο.