σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Ένα καλλιτέχνημα best seller!

πολυμερικός πηλός cracked edge technique

Ο καλλιτέχνης έχει έμπνευση αλλά το κοινό έχει τις δικές του προτιμήσεις!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο για ιδέες και τεχνικές με πολυμερικό πηλό, έπεφτα σε κοσμήματα που είχαν την μορφή σπιράλ, σε διάφορα χρώματα και με όψη κρακελέ κεραμεικού. Μετά από πολύ κόπο και διάβασμα, συνειδητοποίησα ότι για να πετύχω την συγκεκριμένη τεχνική, χρειάζομαι κάποια συγκεκριμένα εργαλεία για πολυμερικό πηλό (και όχι μόνο) και … πολύ υπομονή. Ο κόπος μου ανταμείφθηκε σύντομα και καθόλου τυχαίο δεν ήταν ότι το αντικείμενο που πούλησε περισσότερο στο μαγαζάκι μου είναι ένα τέτοιο μενταγιόν σπιράλ!

Μενταγιόν σπιράλ σε καλοκαιρινές αποχρώσεις

Δεν φημίζομαι για τις επαναλήψεις μου… Προσπάθησα να πετύχω την χρωματική συνταγή έχοντας σαν βοήθημα μια φωτογραφία με τα χρώματα του πηλού που είχα χρησιμοποιήσει και ομολογώ ότι τα πήγα μια χαρά! Η ομορφιά αυτής της τεχνικής είναι ότι το κάθε αντικείμενο είναι μοναδικό και με λίγη προσοχή κατά την εκτέλεση, το αποτέλεσμα φοριέται και από τις δύο όψεις!

Λίγη υπομονή ακόμα και τα κομμάτια θα δεθούν, θα φωτογραφηθούν και θα ανέβουν στο Popelix Handmade. Προς το παρόν, μια φωτογραφία από το εργαστήριο με όλα τα αντικείμενα της φουρνιάς!

Σπιράλ από πολυμερικό πηλό με ιδιαίτερη τεχνική. Φρέσκα από τον φούρνο, Ιούνιος 2021!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

  1. Γεια στα χέρια σου! Υπέροχες δημιουργίες για άλλη μια φορά, και πρέπει να ομολογήσω ότι εγώ δε φημίζομαι για την προτίμησή μου στα “της μόδας” (ίσα ίσα…) ΑΛΛΑ τούτα δω είναι πολύ πολύ όμορφα!!! Και αυτό το μερακλίδικο διπλής όψης επίσης είναι άξιο θαυμασμού !! Ευχές πολλές για δημιουργικό καλοκαίρι, να μας “δροσίζεις” με τις χειροποίητες τσαχπινιές σου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.