Μια ηρωίδα μητέρα στην Κίνα!

Διαβάζοντας ένα ακτιβιστικό blog με θέματα όπως ο φυσικός τοκετός, ο θηλασμός και το attachment parenting, το μάτι μου έπεσε σε μια καταπληκτική ιστορία. Μια κινέζα αστυνομικός στις περιοχές που έχουν πληγεί από τον πρόσφατο φονικό σεισμό, προσέφερε κοινωνικό έργο θηλάζοντας οκτώ μωράκια! Η ίδια είναι μητέρα ενός βρέφους έξι μηνών και διάλεξε αυτό τον υπέροχο τρόπο να βοηθήσει αυτά τα μικρά ευαίσθητα πλασματάκια. Θήλασε τρία μωρά που οι μητέρες τους δεν είχαν γάλα από το σοκ και την ταλαιπωρία και πέντε ορφανά, στα οποία δεν υπήρχε η δυνατότητα σίτισης με γάλα σκόνη από το ίδρυμα που τα φιλοξενεί. Δείτε περισσότερα εδώ και εδώ. Μια βαθιά τιμητική υπόκλιση στην μάνα με την μεγάλη αγκαλιά που χώρεσε όλα αυτά τα μωράκια και τα χόρτασε με γάλα και … αγάπη!

Policewoman in china
Μια και μιλάμε για μητρικό θηλασμό, ρίξτε μια ματιά μια πολύ καλή ανάρτηση με θέμα το μητρικό θηλασμό σε δημόσιους χώρους. Οι γελοιογραφίες τα λένε όλα!!!

Άλλα σχετικά άρθρα:

2 Σχόλια

  1. Popelix γεια σου, είναι πολύ συγκινητική η πράξη αυτή της κινέζας μάνας.

    Όσο για το μητρικό θηλασμό,είναι αναντικατάστατος και λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να θηλάσω τις κόρες μου(πριν πολλά χρόνια).Υπήρξε πρόβλημα με το στήθος μου-τα μικρά δεν έπαιρναν το γάλα-και κατέληξα να έχω φοβερούς πόνους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *