σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Το κρύο και το μαύρο σύννεφο

λιωμένο χιόνι και κάπνα

Στην γειτονιά μας, χρόνια τώρα, αν αφήσεις τα ρούχα σου έξω το βράδυ, την άλλη μέρα αντί για το μαλλακτικό σου θα μυρίζουν σκουρέντζο (ρέγκα καπνιστή). Σκέψου τι γίνεται φέτος με την κρίση και τα πετρέλαια που κάποιου φροντίζουν κάθε μέρα να μας τα αλλάζουν! Σήμερα με το χιόνι, τι να δω στο μπαλκόνι, η κάπνα σε υγρή μορφή, να φιγουράρει για να μας θυμίζει ότι το προσδόκιμο ζωής μας μειώνεται, όχι μόνο με την θλίψη και το άγχος που μας φορτώνει η κρίση αλλά και με το μαύρο σύννεφο.

λιωμένο χιόνι και κάπνα
Λιωμένο χιόνι και κάπνα στο μπαλκόνι μας

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

3 Σχόλια

  1. Αναμφίβολα τα λέει καλά η Greenpeace. Απλά γιατί έχω μια υπόνοια ότι μέρος της ευθύνης αναλογεί και σε κάποιον που προσπαθεί να ζεσταθεί στην Αττική με τζάκι;; Καλή χρονιά, η εικόνα από το μπαλκόνι σου έχει κάτι το γοητευτικά αρτιστίκ, πάντως ;-))

  2. Καλή χρονιά!

    Δεν φταίει ο κοσμάκης που το πετρέλαιο πήγε στα ύψη! Αμφιβάλω πάντως αν οι ζάμπλουτοι με τα τζάκια δεν ανάβουν καλοριφέρ, αν αυτό υπονοείς… Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που έναντι ενός σεβαστού ποσού έκαναν τα τζάκια τους ενεργειακά για οικονομία, εδώ υπάρχει ένα θέμα.

    Εμείς επιλέγουμε τα inverter κλιματιστικά μας, με μέτρο, τα οποία προς το παρόν είναι η πιο οικονομική και καθαρή επιλογή.

  3. Μα, συγγνώμη τώρα, είναι αυτή ανάρτηση-“ποδαρικό”; Ναι, το “φρικτό μαύρο πράγμα” μας καταδιώκει σε όλες τις μορφές, αλλά…ας μείνουμε λίγο και στο λευκό του χιονιού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.