Και ναι, οι διακοπές τελείωσαν!!!

Μην νομίσετε ότι ήμουν μέχρι τώρα διακοπές! Απλά τώρα πρόλαβα να ανοίξω το παραμελημένο μου PopArt και να γράψω τα του Σεπτεμβρίου, επί παντός επιστητού. Δεν είναι ότι λείπω από τα σοσιαλ μύδια-στρείδια αλλά πότε θα με βρεις να κελαηδάω στο twitter και πότε να γράφω για τις μητέρες WAHM. Όπως και να χει, σήμερα που έχω κέφια, αραδιάζω την επικαιρότητα, για γέλια και για κλάματα:
Σχολικά βιβλία; Θα αστειεύεστε βέβαια! Αγαπημένη ατάκα στο twitter “Η Διαμαντοπούλου σε ρόλο Μαρίας Αντουανέτας θα πει: Δεν έχουν βιβλία; Δώστε τους i-pad!”

Εκτός από σχολικά βιβλία, δεν υπάρχει και λευκή ζάχαρη ούτε για δείγμα στα Σ/Μ! Πάλι καλά που είχα λίγη καστανή στο ντουλάπι, το κέικ πάντως που είχα στο πρόγραμμα παραπέμπεται στις Καλένδες.

ΔΕΘ ή αλλιώς τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Εγώ καλά έκανα και απείχα από τα τηλεοπτικά μιας και μην παρακολουθώντας μπάσκετ δεν είχα και εναλλακτική! Άνοιξα όμως το twitter και συντονίστηκα στο κανάλι @vassilisonline και ενημερώθηκα με χιούμορ, χωρίς να χαλάσω και τη ζαχαρένια μου. Πάντως ελπίδα υπάρχει, όχι όμως επειδή το λέει ο πρωθυπουργός…

Το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο για την μάνα, περισσότερο ίσως από την κόρη! Που θα πάει, θα συνηθίσω και θα ποστάρω πρωινιάτικα και όχι μετά τις 10.00 όπως συνήθως… Κέφι υπάρχει πάντως (και λεφτά γιατί μας χαρτζιλίκωσε η νονά για τα σχολικά…) και το πρωτάκι σπεύδει στην κυρία του με βιασύνη και πλατύ χαμόγελο. Κάναμε και εργασία καλέ, στο γραφειάκι μας! Αχ…. θα με πάρουνε τα ζουμιά καμιά ώρα, το πουλάκι μου έγινε μαθητούδι σωστό!!!

Σουβενίρ μια καλοκαιρινή φωτογραφία με ευχές για καλό φθινόπωρο και ακόμα καλύτερη σχολική χρονιά!

Άλλα σχετικά άρθρα:

6 Σχόλια

  1. εδώ εμένα πήγαν να με πάρουν τα ζουμιά με αυτά που διαβάζω!
    Αννούλα μας καλή χρονιά! Και του χρόνου με ένα iPad που θα διαθέτει δωρεάν ο ΟΕΔΒ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *