σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Το γιορτινό desktop της Popelix!

Κανόνας έχει γίνει μου φαίνεται χίλιες δουλειές να πέφτουν πριν τα Χριστούγεννα, έτσι που παραμονές θα τρέχω και θα ξενυχτάω πάλι για το γιορτινό οικογενειακό τσιμπούσι. Φέτος – άτιμη κρίση που έχεις καταντήσει τον κοσμάκη – θα μου χάλαγε η διάθεση αν δεν σκεφτόμουν ότι δεν σκοτώνομαι για να γεμίσω μόνο την κοιλιά μου αλλά για να ευχαριστήσω κάποια αγαπημένα συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα. Χωρίς ακριβά εδέσματα και περιττές τυμπανοκρουσίες, το τραπέζι μας θα ξεκινήσει με το απολυτίκιο των Χριστουγέννων (για να μην ξεχνιόμαστε…) και το παραδοσιακό χριστόψωμο της πεθεράς και θα τελειώσει μετά από κάμποση ώρα με γλυκά, καφεδάκια, κουβεντούλες και μπόλικο αλαλούμ από τα παιδάκια μου!
Σήμερα το πρόγραμμα έχει παζάρι στο Χατζηπατέρειο ΚΑΣΠ και φυσικά εργασία WAHΜ, από αυτή που πληρώνεται (είπαμε, μάστορας του internet) και από την δωρεάν 24-ωρη (μαμά, σύζυγος, νοικοκυρά – δούλα και κυρά!). Σας αφιερώνω τη σημερινή φάτσα του laptop, διακοσμημένη με ένα χειροποίητο τσόχινο στολίδι και με φόντο τη σημερινή ανάρτηση στο Μητέρες και Εργασία από το Σπίτι! Ένα δωρεάν e-book με συμβουλές για μητέρες με ατομική επιχείρηση υπάρχει διαθέσιμο, διαβάστε το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

1 Σχόλιο

  1. xaxaxa! όταν είδα στο twitter "γιορτινό desktop" νόμιζα ότι θα μας έδειχνες σελίδες με wallpapers Χριστουγεννιάτικα! Γουστάρω τρελλά τσόχα 3d!!!!!
    Καλές γιορτές να έχουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.