Καλη Σαρακοστή 2012

Μόλις καθάρισα ένα Trojan από το λάπτοπ και μπορώ επιτέλους να γράψω τα νέα μου! Αν ο υπολογιστής σας δεν βάζει σωστά τόνους στα ελληνικά, ψαχτείτε και εσείς, όλο και κάτι θα έχετε μαζέψει.

Στο θέμα μας τώρα ήρθε που λες και η Σαρακοστή, με τις ταχινόπιτες, τις χορτόσουπες και τη σοκολάτα υγείας. Αν είσαι πιστός, ευκαιρία για δαμάσεις το στομάχι σου και τη μεγάλη σου γλώσσα που όλο κρίνει, επικρίνει και κατακρίνει (εγώ πρώτη!). Αν είσαι αλλού και δεν βλέπεις το πράγμα μεταφυσικά σκέψου ότι η χορτοφαγία είναι μόδα, βάλε μέσα και την κρίση, ότι πρέπει είναι η νηστεία για την υγεία και την οικονομία (αν δεν το ρίξεις στις γαρίδες και τα καλαμαράκια βέβαια)! Αν γελάς με τα νηστίσιμα και λες ότι με τόσες συνταγές καταντάμε κοιλιόδουλοι σου λέω με σιγουριά πως αν δοκιμάσεις, ακόμα και με τις μαγγανείες του Αρχ. Δοσίθεου, δεν είναι παίξε-γέλασε!

Η περσινή ανάρτηση με την κυρά Σαρακοστή έχει μεγαλύτερο σουξέ φέτος! Όσο για συνταγές και ιδέες, δες και το Μουτουπάκι και αν βρεις κάτι καλό σχολίασε όπου σε βολεύει, μας αρέσει να μαθαίνουμε!

Φέτος δεν είχε καθαρή Δευτέρα, μέσα με τζάκι και καλή παρέα (συμπεθέρα διαβάζεις, για σένα το λέω!). Προλάβαμε την Κυριακή να πάμε μια βόλτα στην Πάρνηθα και πιο συγκεκριμένα στη λίμνη Μπελέτσι στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, ο philos θα είναι από κάτω, το ίδιο ισχύει και για τη λίμνη, διαβάστε οδηγίες και θαυμάστε φωτογραφίες στο H λίμνη (και το δάσος!) στην Ιπποκράτειο Πολιτεία Ακολουθούν και λίγες δικές μας για του λόγου το αληθές. Πολλές ευχές για καλό στάδιο και καλή ανάρρωση, είναι πολλοί οι ασθενείς από μια σούπερ-ίωση που είναι πολύ της μόδας!

Άλλα σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *