σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Συμβουλές για την Επιστροφή στο σχολείο

Καλά… ακόμα δεν έφτασε ο δεκαπενταύγουστος και εσύ πήγες στο #backtoschool; Άμα διαβάζεις αμερικάνικα ιστολόγια ξέρεις πως οι άνθρωποι τρελαίνονται με την οργάνωση και θα μαθαίνεις ενωρίς πως να διακοσμείς το σπίτι σου με χριστουγεννιάτικα στεφάνια 2 μήνες πριν τα Χριστούγεννα και άλλα πολλά… βεβαίως-βεβαίως!

photo via https://www.flickr.com/photos/wwworks/
photo via wwworks

Και για να μπούμε και στο νόημα, αναφέρομαι στο άρθρο 10 Tips for a Smoother Back To School Transition το οποίο αναφέρει καυτές αλήθειες! Μαμά θέλω το κολάν με τις καρδούλες, πρωινό=μπλιάξ, κλείσε Λαλάκη την τηλεόραση έχουμε σχολείο, μαμά που είναι το δεξί μου παπούτσι και άλλα πρωινά ευτράπελα. Για να το κάνουμε και λίγο πιο προσωπικό το θέμα, ο μεγαλύτερος μου πόνος είναι η προετοιμασία του κολατσιού από την προηγούμενη μέρα. Λέω ΜΕΡΑ και όχι 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. Πρέπει να τσεκάρω τα υλικά για το σάντουιτς, το φρούτο ή τις επιλογές για μια υγιεινή λύση έτοιμη σε συσκευασία όπως μπάρα δημητριακών, σταφιδόψωμο κ.λπ. Και να σκεφτείς ότι δεν έχω και φαγητό διότι ολοήμερο γιοκ. Ε, εσύ που με διαβάζεις, ψιτ, θυμάμαι αυτή τη φακή που σηκώνεσαι 3.00 τα ξημερώματα να ετοιμάσεις για το σχολείο … αααχ-βάχ!

Τέρμα οι αμερικανιές, ακόμα δεν ήρθε η γιορτή της Παναγιάς, έχουμε λίγες μέρες διορία, γονείς της Ελλάδας, γονείς της Γκρέτσια Μορένα!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.