Δωροπροτάσεις από το αγαπημένο μας Sunny Side!

Ψαγμένα δωράκια για τις γιορτές και η άνεση του σπιτιού μας μαζί, γίνεται; Στο Sunny Side όλα είναι δυνατά! Η popelix προτείνει δοκιμασμένα δωράκια με ουσία, για την εορταστική περίοδο και όχι μόνο. Περισσότερες ιδέες στην ιστοσελίδα του Sunny Side και στην κατηγορία Χριστούγεννα.

Το Μεγάλο Βιβλίο με τα Ζώα, Εκδόσεις Καλειδοσκόπιο

Ένα βιβλίο για τα ζώα με υπέροχη εικονογράφηση που θα ενθουσιάσει ακόμα και τα μεγαλύτερα παιδιά! Σκληρό εξώφυλλο, πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης.

metallofono_400x400

Ένα μοναδικό μουσικό όργανο για παιδιά με υπέροχο βαθύ ήχο. Αφήστε τα πιτσιρίκια να πειραματιστούν με αυτοσχέδιες μελωδίες! Προσοχή με τις μπαγκέτες αν τα βλαστάρια σας είναι ζωηρά σαν τα δικά μου.

DR087-800x800

Τι και αν εμείς ψηλώσαμε και δεν χωράμε πια [κλαψ], αν είναι στα μέτρα σας, μην το χάσετε! Χαριτωμένο, άνετο, φτιαγμένο από το πιο απαλό οργανικό βαμβάκι.

face-and-body-cream-50-ml-800x800

Ανακούφιση για τα ευαίσθητα δέρματα, μια κρέμα πασπαρτού με θεραπευτικά συστατικά. Κατάλληλη για μωρά αλλά και για την ώριμη επιδερμίδα της μαμά σας.

djeco-02063

Ατέλειωτο παιχνίδι για την πιτσιρικοπαρέα, από άριστης ποιότητας σκληρό χαρτόνι. Μάχη για τα ζωηρόχρομα ψαράκια και τους μικρούς ψαράδες.

Άλλα σχετικά άρθρα:

Σχόλια, κουτσομπολιό, επί παντός επιστητού

Your email address will not be published. Required fields are marked *