σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

1 Σεπτεμβρίου στο νησί

Μώλος, Πάρος

Εφέτο κλείσαμε 11 χρόνια έγγαμου βίου, καλός-χρυσός-γοητευτικός και με σπίτι στο νησί, δεν έχω κανένα παράπονο, χάρη σ’ εκείνον είμαι 1 Σεπτεμβρίου στην Πάρο!

Μώλος, Πάρος

Όχι, το πόστ δεν είναι για το γαμπρό, είναι επί παντός επιστητού [έχεις δίκιο που ζαλίζεσαι φίλε αναγνώστη, από το ένα θέμα στο άλλο πάω… τσικ-τσικ…]! Είχε και πανηγύρι, με όλα τα καλά, εκεί ψηλά στον Στρούμπουλα!

Άγιος Τρύφωνας, Στρούμπουλας, Λεύκες, Πάρος, Μανόλης Χανιώτης ο Παραδοσιακός20150826_100737_HDR-retΆγιος Τρύφωνας, Στρούμπουλας, Λεύκες, Πάρος, Μανόλης Χανιώτης

Η επιστροφή στο σχολείο είναι προ των πυλών [αυτό το πόστ για μπακ του σκούλ το πήγαινα… πρέπει να το κοιτάξω αυτό γιατρέ μου;;;], το πολιτικό σκηνικό είναι τρομακτικό [όπως και να ‘χει κλείσε τη ρημάδα την του-βου, κλείστηνε σου λέω, πάτα το κουμπίιιιιιιιιιι], το σπίτι στο άστυ θα θέλει φασίνα [προσγείωση στα απλά, καθημερινά, η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά] και εγώ αμέριμνη [#not] στο χωριό περιμένω το πάτημα των σταφυλιών, εργαζόμενη από απόσταση για τα προς το ζην.

Καλό Σεπτέμβρη, με αγάπη, σε όλους!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

  1. Καλό μήνα! Κι εμείς ακόμα να μαζευτούμε. Ζήλεψα που στο πανυγήρι χαρήκατε και τον “καφέ μετά”. Εδώ κάνουν εργασίες οπότε αυτό μας έχει λείψει (πρώτα ο Θεός θα το ξαναβρούμε με την επιστροφή). ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ !!! Γεροί – ως και γέροι – αγαπημένοι, με αγαπημένους και καμαρώνοντας τα καμάρια σας!! Πρωινά μεσσηνιακά φιλιά (προ καφέ-ίσως έτσι εξηγείται το παραλήρημα)!!!

  2. Να τα διαμαντήσετε!!!!!!!!!!
    Εμείς πάντως περιμέναμε πως και πως να ανοίξει ο παιδικός σταθμός!
    Καλή επάνοδο και καλή δύναμη και φώτιση για τη νέα σχολική χρονιά!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.