σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Από τον κουραμπιέ στο Τριώδιο!

πασχαλινή λαμπάδα με τσόχινο διακοσμητικό

Το Πάσχα φέτος είναι νωρίς, πολύ νωρίς! Σκέψου ότι τα γενέθλια του υιού, πέφτουν Μεγάλη Παρασκευή, όπως τότε, πριν από 11 έτη. Οι παντός είδους χειροτέχνες τρέχουν να προλάβουν τα νέα εποχιακά είδη και εγώ άρχισα να σκέφτομαι, να σπάω το κεφάλι μου για την ακρίβεια, για τις φετινές πασχαλινές λαμπάδες. Με λες και υπερβολική αλλά… θέλει σκέψη το πράγμα, δεν είναι παίξε γέλασε!

Ψάχνοντας τα φωτογραφικά μου αρχεία, βρήκα τις περσινές λαμπάδες για τα βαφτιστήρια μου και είπα να σας τις δείξω. Τσόχινο αυτοκινητάκι για το μικρό και μινιατούρα παγωτάκι για το μεγάλο. Τι θα κάνω φέτος, δεν ξέρω… Έχω και τη μεγάλη βαφτιστήρα μου, πρέπει να μου έρθει έμπνευση επειγόντως! Αυτά τα καρφιτσάκια από πολυμερικό πηλό, πάνε τρέλα πάνω σε λαμπάδα αλλά… η βαφτιστήρα μου έχει πάρει ήδη μια τέτοια στο παρελθόν. Οψόμεθα!

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

3 Σχόλια

  1. Βλέποντας το post με τις καρφίτσες, από κάτω είχε εικόνα από παλιότερο post σου με τσουρέκια και κόκκινα αυγά, και αφηρημένη σκέφτηκα “μα τι ωραία τσουρέκια μινιατούρες”…μετά λέω καλέ πραγματικά είναι! Μήπως όμως ήρθε η ώρα να τα σκεφτείς και να τα κάνεις πράξη σε μια λαμπάδα? για αυγά μινιατούρες, τι πιο εύκολο για σένα, δεν το συζητώ…επειδή είσαι σε αναζήτηση ιδεών, είπα να πετάξω κι εγώ κάτι…φιλουμπες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.