σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Σεμινάριο τέλος!

Το σεμινάριο για τις σύγχρονες εφαρμογές internet τελείωσε την περασμένη Παρασκευή με τις παρουσιάσεις των εργασιών. Οι παρουσιάσεις ήταν πολύ καλές, αρκετά από τα θέματα των εργασιών πρωτότυπα, τολμώ να πω και η δική μας εργασία. Με τις διαλέξεις που παρακολουθήσαμε μάθαμε πολλά, τα οποία θα απαιτούσαν ατελείωτες ώρες διαβάσματος και googling. Η δουλειά των δύο διδασκόντων ήταν πολύ συστηματική και αυτό περιελάμβανε ιστοσελίδα του σεμιναρίου που ενημερωνόταν σχεδόν καθημερινά, πολύ ζωντανές παρουσιάσεις (παρουσία στο αμφιθέατρο και διαφάνειες), κατάλληλο υλικό για μελέτη, αντιπροσωπευτικές εργασίες για εμβάθυνση, βιντεοσκόπηση των διαλέξεων και ανέβασμα των αρχείων video στο διαδίκτυο. Όλα αυτά από δύο νέα παιδιά, με πολύ-πολύ φρέσκια ημερομηνία εισαγωγής στο τμήμα ΗΜΜΥ του ΕΜΠ αλλά με παρελθόν στο χώρο της πληροφορικής! Με λύπη μου θα ομολογήσω ότι πολύ λίγα εξαμηνιαία μαθήματα που είχα πάρει σαν φοιτήτρια πλησίαζαν σε παρόμοιο επίπεδο οργάνωσης και μεθοδικότητας. Θυμάμαι, με γέλια και με κλάματα, έναν καθηγητή ο οποίος επέμενε να διανέμει σύγγραμμα σελιδοποιημένο σε κάποιο αρχαίο φωτοτυπικό σύστημα και στο οποίο κατά μεγάλο ποσοστό δεν φαίνονταν καν τα γράμματα…
50235_151549198213806_3086_n1

Τέρμα η γκρίνια, πολλά μπράβο στον Διονύση Ζήνδρο και στον Πέτρο Αγγελάτο και προχωράμε μπροστά με περισσότερες γνώσεις και εργαλεία για να δαμάσουμε το διαδίκτυο!!!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

2 Σχόλια

  1. Mπράβο και στα παιδιά που αναφέρεις αλλά και σ' εσένα που ψάχνεις, δοκιμάζεις, κάθεσαι και πάλι στα θρανία και με τον τρόπο αυτό γίνεσαι όλο και καλύτερη! Και επίσης δίνεις ένα εξαιρετικό παράδειγμα στα παιδάκια σου πως η μανούλα "ακόμα μαθαίνει", προσπαθεί και ΔΕΝ επαναπάυται! Μπράβο popelixaki!

  2. Popelix, οι πληροφορίες για το σεμινάριο είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Είδα τα πρώτα Video και θα προσπαθήσω να δω και τα υπόλοιπα. Αυτά τα παιδιά κάναν φοβερή δουλειά και χωρίς λεφτά!
    Μπράβο!
    Ευχαριστούμε πολύ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.