σημαίνει popi's art και όχι μόνο, στον ιστό από το 2006

Blog

Ένα καταπληκτικό λαδικό στην κουζίνα μου από το Cookware.gr!

Στην προσπάθεια μου να διατηρώ το ελαιόλαδο παραγωγής μας σε καλή κατάσταση στην κουζίνα μου, χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα ένα γυάλινο μπουκάλι του 1 λίτρου με πώμα από φελλό. Πριν από αυτό είχα δοκιμάσει ένα ανοξείδωτο λαδικό το οποίο παρόπλισα γιατί έχανε – έσταζε λάδι και ένα πολύ εύχρηστο ρόι της tupperware το οποίο όμως με τον καιρό έχασε τη στεγανότητά του (το καπάκι αχρηστεύτηκε). Το κακό άργησε αλλά έγινε και ένα σχεδόν γεμάτο μπουκάλι με ελαιόλαδο προσγειώθηκε στο πάτωμα. Πάλι καλά που δεν είχα στρώσει χαλιά και λερώθηκε μόνο η βαμβακερή κουρελού που έχω στο ύψος του νεροχύτη. Λάδια ΠΑΝΤΟΥ, στην κουρελού, στο πάτωμα, στα παπούτσια, στη φόρμα μου… είδα κι έπαθα και μετά από την επιχείρηση απολίπανσης της κουζίνας, η αναζήτηση για νέο δοχείο λαδιού ξεκίνησε.

Με όπλο το φίλο μου τον κύριο googl-η, έψαξα για λέξεις κλειδιά όπως δοχείο λαδιού και ρόι λαδιού και δεν άργησα να προσγειωθώ στην ιστοσελίδα του Cookware.gr. Είχα διάφορες επιλογές για ανοξείδωτα δοχεία τα οποία μπόρεσα να δω από κοντά στην έκθεση της εταιρείας στην πλατεία Καρύτση. Επέλεξα το δοχείο της φωτογραφίας, σε χωρητικότητα 1 λίτρου και ομολογώ ότι μετά από 2 εβδομάδες καθημερινής χρήσης είμαι απόλυτα ευχαριστημένη! Παραθέτω τα χαρακτηριστικά που θεωρώ πολύ σημαντικά για το συγκεκριμένο δοχείο:

  • ανοξείδωτο άρα και υγιεινό
  • έχει μεγάλη ευστάθεια χάρη στην φαρδιά του βάση
  • είναι πρακτικό και όμορφο σε σχεδιασμό
  • είναι ελαφρύ, με εύχρηστη λαβή
  • η ροή του λαδιού είναι απόλυτα ελεγχόμενη (ιδανικό για δίαιτα) και φυσικά…
  • δεν στάζει και το δοχείο παραμένει πάντα καθαρό!

Προς το παρόν, η περιήγηση στο Cookware.gr έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια και ήδη σχεδιάζω τα χριστουγεννιάτικα δώρα μου μιας και εκτός από μεγάλη ποικιλία, διαθέτει και λογικές τιμές!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.